Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Plateauwagens

De plateauwagens van Interntransportspecialist zijn uiterst handige transportmiddelen om goederen te verplaatsen van de ene plek naar de andere. Zo hoeft u niet langer onnodig te sjouwen met zware dozen, machines of gereedschap. Onze platformwagens worden vaak gebruikt in magazijnen, kantoren, garages, werkplaatsen of hobbyruimtes. We hebben een ruime keuze aan plateauwagens in de aanbieding. Zo heeft u de keuze uit rolplateaus, magazijnplateaus of tafelwagens.

Plateauwagen magazijn

Heel wat magazijnmedewerkers maken gebruik van plateauwagens. Om aan de grote vraag te kunnen beantwoorden, voorzien we een uitgebreid assortiment. Zo kunt u kiezen voor een plateauwagen met duwstang of handgreep of rolplateaus zonder handgreep. Daarnaast hebben we tafelwagens met 2, 3 of 4 laadvlakken. Er zijn grote, kleine, hoge en lage plateauwagens met grote of kleine wielen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen zoals rvs of kunststof. Voor de prijs hoeft u het alvast niet te laten. Want voor amper € 76 heeft u al een kwalitatieve plateauwagen.

Inklapbare plateauwagens

Heeft u liever een inklapbare plateauwagen? Ook die vindt u in ons uitgebreid aanbod. Een opvouwbare platformwagen is heel gebruiksvriendelijk. Zodra u klaar bent met werken, klapt u de handgreep naar binnen en rolt u het wagentje onder een rek of tafel. Opgeruimd staat netjes! Zo bespaart u meteen ook heel wat ruimte in uw magazijn of werkplaats.

De keuze aan inklapbare platformwagens online is heel uitgebreid. Zo kan u kiezen voor een plateauwagen in aluminium of gepoedercoat met houtvezelplaat en een toplaag in beukenstructuur. Onze plateauwagens hebben 2 zwenk- en 2 bokwielen. Hierdoor zijn ze heel flexibel. Indien u wenst, kan u kiezen voor een ontgrendeling met een voetpedaal. Met behulp van de rem bent u er zeker van dat uw wagentje niet per ongeluk wegrolt terwijl u druk bezig bent. Daarnaast beschikken wij ook over trolley platformwagens. Voor de kleuren kunt u kiezen uit aluminium, rood of blauw.

Onze plateauwagens zijn van het merk Fetra. Ze hebben een laadvermogen van 80 kg tot 400 kg en worden geproduceerd volgens de Europese norm EN 1757-3. Zo bent u zeker van de kwaliteit. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Of twijfelt u welke plateauwagen voor u het meest geschikt is? Aarzel niet om advies te vragen aan onze experts. Wij helpen u graag verder!